Alev Haberleri

alev haberleri ve güncel alev gelişmeleri, alev ile ilgili tüm video, alev fotoğrafları ve alev haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'da seyir halindeki otomobil arıza yapınca motor kısmı alev alev yandı.

ASAYİŞ

Bursa'nın İznik ilçesinde bir otomobil, yolun ortasında cayır cayır yandı. O anlar saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.

ASAYİŞ

Bursa'da 5 katlı bir binanın altında bulunan işyerinde yangın çıktı.

ASAYİŞ

Bursa'da bir site içerisindeki basketbol sahasına atılan cisim panik oluşturdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Karacabey ilçesinde park halindeki bir araç alev alev yandı. İtfaiye ekiplerince alevler söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

ASAYİŞ

Bursa’da seyir halindeki tır çıkan arıza sonrası alev alev yandı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir eğlence merkezinin açık otoparkında park halindeki lüks otomobil alev alev yandı.

ASAYİŞ

Bursa'da 7 katlı bir apartmanın altındaki züccaciye dükkanında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı

ASAYİŞ

Bursa'da bir sünger ve baza deposu alev alev yandı. Sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası koltuk süngerleri ve...

YAŞAM

Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında çıkan alevler kısa sürede büyüdü.

ASAYİŞ

Bursa'da bir fabrikada çıkan ve sonrasında 2 fabrikaya daha sıçrayan yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde metruk bina iddiaya göre uyuşturucu bağımlıları tarafından yakıldı. Alev alev yanan metruk bina kullanılamaz hale geldi.