Bakanlık Haberleri

bakanlık haberleri ve güncel bakanlık gelişmeleri, bakanlık ile ilgili tüm video, bakanlık fotoğrafları ve bakanlık haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı içerisinde yapılan fahiş fiyat ve sektör bazlı denetimlerin sonuçlarını açıkladı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı operasyonlarına ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sahte yetkili servislere karşı denetim ve incelemelerini kararlılıkla sürdürdüğünü duyurdu.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, terör ve teröristle mücadelenin tüm kararlılıkla sürdüğünü belirtti.

ASAYİŞ

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK'ya yönelik etkili operasyonlarına devam ederken bakanlık tarafından yeni bir açıklama geldi.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı operasyonlarına dikkat çekti.

GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı, sosyal medya reklamlarını yakın takibe aldı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

3 bakanlık doğal gaz faturalarıyla ilgili yeni bir planlama için düğmeye bastı. 3 bakanlık tarafından yürütülen çalışmaya göre birçok vatandaş,...

ASAYİŞ

MSB'den yapılan açıklamada 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.