Cenaze Haberleri

cenaze haberleri ve güncel cenaze gelişmeleri, cenaze ile ilgili tüm video, cenaze fotoğrafları ve cenaze haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Narin Güran'dan günler sonra gelen üzücü haber Türkiye'yi derinden sarstı; 8 yaşındaki küçük Narin dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailenin...

İNEGÖL

İnegöl'de tanınmış işadamlarından ve mobilya firması ortaklarından Ahmet Şentürk, Almanya da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İNEGÖL

İnegöl Manavlar Derneği Başkanı, İnegöl ve Yenişehir Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kızmaz'ın kayınvalidesi Nurten Bayav hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

İnegöl’den gittikleri Ankara’daki düğünden dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 3 İnegöllünün cenaze programı belli oldu.

GÜNDEM

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'in annesi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bursa'da cenazeye gidenleri taşıyan aracın şarampole yuvarladığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

GÜNDEM

Düzenlenen cenaze töreninde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Valisi Orhan Tavlı, Soylu’yu yanlız bırakmadılar.

Dünya

İsrail'in Al Ahli Arab Hastanesi'ne gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri kamyonetle El Şifa Hastanesi'ne taşındı.