#cinayet Haberleri

#cinayet haberleri ve güncel #cinayet gelişmeleri, #cinayet ile ilgili tüm video, #cinayet fotoğrafları ve #cinayet haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor. Ailenin yakın çevresinden bazı kişiler tutuklanırken, bazıları serbest bırakıldı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Gemlik ilçesinde silahla 25 yaşındaki gencin ölümüne sebep olan 2 zanlı tutuklandı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da trajik bir şekilde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran, cinayetle ilgili tüm sorumluların cezalandırılması için Diyarbakır...

GÜNDEM

Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul eden 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde, gazeteci Hande Fırat’tan çarpıcı bir iddia geldi.

İNEGÖL

Diyarbakır’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti, İnegöl’de de yankı bulmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış olan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir evde meydana gelen kavgada öfkeli oğul, babasını darp ederek öldürdü.

İSTANBUL

İstanbul Küçükçekmece'de, Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşanan olayda bir kadın, eşi tarafından kaldırımda bıçaklandı.

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri, hakkında hapis cezası bulunan cinayet zanlısını saklandığı çatı arasında yakaladı.

ASAYİŞ

Aydın’da şüpheli bir ölüm vakası yaşandı. Ünlü iş adamı Fahrettin Bolyurt’un cesedi, bugün sabah saatlerinde evinde bulundu.

GÜNDEM

Konya'da, 6 yıl önce Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin yanlış adrese girilerek öldürülmesiyle ilgili davada sanıklarla ilgili nihai...

SİYASET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in cinayetiyle ilgili davada, mahkeme başkanı ve Ateş ailesinin avukatları arasında gerilim yaşandı. Mahkeme...