#diyarbakır Haberleri

#diyarbakır haberleri ve güncel #diyarbakır gelişmeleri, #diyarbakır ile ilgili tüm video, #diyarbakır fotoğrafları ve #diyarbakır haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır'da, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan anne Yüksel Güran'dan ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor. Ailenin yakın çevresinden bazı kişiler tutuklanırken, bazıları serbest bırakıldı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından, cesedinin 19 gün sonra dere kenarında bulunmasıyla cinayet soruşturması genişletiliyor.

GÜNDEM

Diyarbakır'da trajik bir şekilde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran, cinayetle ilgili tüm sorumluların cezalandırılması için Diyarbakır...

GÜNDEM

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğartutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki...

GÜNDEM

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış olan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM

Diyarbakır’da vahşice katledilen Narin Güran’ın 2019 yılında hayatını kaybeden engelli ablası Tülin Güran’ın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma, yeni ve çarpıcı itiraflarla derinleşti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde öldürülen Narin isimli genç kızın ölümünden duyduğu...

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolduktan günler sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma derinleşti. 21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin...

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni, köye bir kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.