#Narin Haberleri

#Narin haberleri ve güncel #Narin gelişmeleri, #Narin ile ilgili tüm video, #Narin fotoğrafları ve #Narin haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış olan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM

Diyarbakır’da vahşice katledilen Narin Güran’ın 2019 yılında hayatını kaybeden engelli ablası Tülin Güran’ın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma, yeni ve çarpıcı itiraflarla derinleşti.

GÜNDEM

Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, bakanların aileye başsağlığı dilememesi dikkat çekti.

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni, köye bir kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin isimli kız...

GÜNDEM

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi.

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Kayıp 8 yaşındaki Narin soruşturmasında sıcak gelişme yaşanıyor. Narin'i arama çalışmalarının 8. gününde 1 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım Narin'in bulunmasına yönelik yürütülen çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliğince Yayın Yasağı Kararı alındı.