Planlı kesinti Haberleri

planlı kesinti haberleri ve güncel planlı kesinti gelişmeleri, planlı kesinti ile ilgili tüm video, planlı kesinti fotoğrafları ve planlı kesinti haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - İnegöl Haber - İnegöl Gazete - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Bursa'nın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

İNEGÖL

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre İnegöl'ün 4 mahallesinde elektrik kesintisi yapılacak.

İNEGÖL

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada İnegöl'ün birçok mahallesinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Cumartesi günü İnegöl’de bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., hafta içi Bursa'da elektrik kesintisi uygulanacak ilçeleri paylaştı.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de bu hafta sonu 6 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de hafta sonu 6 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

BURSA

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bursa'da hafta sonu 12 ilçenin birçok mahallesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bursa'da bu hafta 10 ilçenin birçok mahallesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de bu hafta 21 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

ÇEVRE

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de 17 Kasım Cuma günü 7 mahalle, 71 sokakta bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı...