Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi bu sezon gösterdiği performans ve karakteriyle taraftarın sevdiği isimler arasına yerleşmişti. 24. Şampiyonlukta payı büyük olan Arjantinli isim sosyal medya hesabından yaptığı hareket sonraası dikkatleri üzerine çekti.

Icardi'nin Türkiye'ye gelmesinde büyük payı olan Erdem Timur'un takımdan ayrılması sonrası yıldız isim paylaşımlarıyla üzüntüsünü belirtmişti. Paylaşımında yönetime sitemini şu şekilde ifade etti;

"Hiçbir zaman yalnız değildin. Hiçbir zaman yalnız yürümedin. Her savaşta omuz omuza, her şeye ve herkese karşı savaştın.. Birlikte göğüs gerdik fırtınalara, ne kadar güçlü olursa olsun ve hep galip çıktık. Bugün aşklarınızın kulübüne, uğruna canınızı verdiğiniz kulübe veda ediyorsunuz ve çok az kişi bunu biliyor ama bitti diye ağlamayın, oldu diye gülümseyin ve eminim gelecekte öyle olacaktır. Geri döneceksin ve her zamankinden daha güçlü olacaksın. Seni çok seviyorum Erden Timur, her şey için sonsuz teşekkürler.'' 

Paylaşım sonrası ise yıldız ismin hamlesi taraftara 'Galatasaray'dan gidiyor mu?' sorusunu akıllara getiren üzücü bir hamle geldi.

Paylaşımı kaldırdı

Icardi, sosyal medya hesabının öne çıkarılanlarında yer alan 'Galatasary' isimli hikayalerini kaldırdı. Bu hamle sonrası ise akıllara 'Icardi, Galatasar'dan ayrılıyor mu?' soruları gündeme getirdi.

Dsgsdgsdg-2

Kaynak: HABER MERKEZİ