İlk olay 2024 yılı Aralık ayında meydana geldi. 3 şahıs, Suriye uyruklu B.K.(17) isimli şahısla zorla oral ilişkiye girip telefonla kayda almışlardı. 3 şahıstan biri tutuklanırken ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

Bu duruma öfkelenen Sametcan K.(19), Kadircan G.(19), Mustafa K.(17) ve Talha K.(16) ile birlikte taciz şüphelisi Abdullah Z.(19)'yı araca alıp İnegöl'ün kırsal Şibali mahallesindeki bir bağ evine götürdüler. 

 Bağ evinde muşta ile darp edip ellerini ayaklarını bağladıktan sonra başına çuval geçirdikleri şahsı soğuk suyla yıkayarak işkence çektirdiler. Boynuna bıçak dayadıkları şahsın, bir miktar parasını da aldıkları öğrenildi. O anları da telefonla kaydettiler. Mağdur olan Şahıs, olayın ardından polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Emniyet Müdürlüğü ekipleri savcılık talimatıyla 4 şahsı yakalayıp gözaltına aldılar. Şahıslar sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildiler. Şahıslar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: MURAT AVCI