Instagram yazı tipleri kullanılarak oluşturulan biyografi alanı daha çok dikkat çeker. İnsanların profilinize girdikleri zaman ilk gördükleri yer biyografi alanınızdır. Buradaki yazı ne kadar ilgi çekici olursa profiliniz o kadar havalı görünür. Yazı stili değiştirme ile biyografide paylaşacağınız şeyi havalı hale getirebilirsiniz. Değişik yazı tipleri profilinizin daha şık görünmesine yardımcı olacaktır.

Yazı stilleri ile oluşturacağınız sözleri Instagram’a nasıl ekleyebileceğinizi sizler için adım adım paylaştık.

Instagram Yazı Stili Değiştirme

Instagram yazı stilli değiştirme genelde biyografi alanına yazılacak olan yazılar için kullanılmaktadır. Profilini daha ilgi çekici ve havalı göstermek isteyen kişiler biyografi bölümünde yazı stilleri ile sözler yazıyor. Instagram biyografi yazı tipi değiştirilerek paylaşılan yazılar, profile girildiği zaman göze ilk çarpan yazılardır. Bu alanın daha ilgi çekmesi için farklı yazı tipi ile yazılan yazılar kullanılır.

Örnek vermek gerekirse profilinde ; ѕσѕуαℓ тяєи∂ℓєя, ?????? ????????, ?????? ????????, ?????? ????????, sσsчαl trєndlєr, ?????? ????????, ꜱᴏꜱʏᴀʟ ᴛʀᴇɴᴅʟᴇʀ, ͟s͟͟o͟͟s͟͟y͟͟a͟͟l͟ ͟t͟͟r͟͟e͟͟n͟͟d͟͟l͟͟e͟͟r͟ Instagram biyografi yazı tipi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bio bölümünün daha havalı görünmesi için yazılacak olan yazıyı, “ʕ•ᴥ•ʔѕσѕуαℓ тяєи∂ℓєяʕ•ᴥ•ʔ”, (︶︹︺)?????? ????????(︶︹︺) benzeri şekilli karakterler ile süsleyebilirsiniz.

Instagram Logo Gradient3 Ss 1920Aşağıdaki karakterleri kullanarak sosyal trendler yazısını silip kendi hazırladığınız yazıyı yapıştırarak Instagram biyografinizde kullanabilirsiniz. Özel sembol ve karakterler ile daha farklı yazı tipi ayarlaması yapabilirsiniz. Karakterleri ve sembolleri kopyalayıp oluşturduğunuz yazıyı Instagram biyo alanına ekleyerek havalı ve çekici bir profil oluşturabilirsiniz.

Farklı yazı stilleri ve karakterler ile oluşturulan yazılar;

  • ✹ѕσѕуαℓ тяєи∂ℓєя✹
  • ⫸〖?????? ????????〗⫷
  • ꧁sσsчαl trєndlєr꧂
  • ❀✤?????? ????????✤❀
  • ༼ ꜱᴏꜱʏᴀʟ ᴛʀᴇɴᴅʟᴇʀ༽
  • (✿◠‿◠)͟s͟͟o͟͟s͟͟y͟͟a͟͟l͟ ͟t͟͟r͟͟e͟͟n͟͟d͟͟l͟͟e͟͟r͟(✿◠‿◠)
  • (✿´‿)?????? ????????(✿´‿)
  • ᕦ(⩾﹏⩽)ᕥsσsчαl trєndlєrᕦ(⩾﹏⩽)ᕥ
  • (づ。◕‿‿◕。)づ?????? ????????(づ。◕‿‿◕。)

İlginizi Çekebilir: Instagram Gizlilik Hesap Görme

Instagram Yazı Tipi Nasıl Değiştirilir?

Instagram biyografi alanındaki yazıların yazı tipi değiştirilerek paylaşılabiliyor. Kullanıcılar dilediği yazı ve sembolleri farklı yazı tipi ile düzenleyerek daha çok ilgi çekmesini istiyor.

Peki yazı tipi ve yazı stilleri nasıl değiştirilir?

  • Instagram yazı tipi değiştirmek için, yani biyografiye eklenecek olan yazının tipini ve stilini değiştirmek için şekilli nick araçları kullanılır.
  • Şekilli nick araçlarına yazılan söz beğenilen yazı tipi olarak kopyalanır.
  • Profile gidilerek profili düzenleme alanından biyografi alanına kopyalanan söz yapıştırılarak Instagram yazı tipi değiştirilir.

126096370 Gettyimages 1239414252

Instagram Biyografi Yazı Tipi Değiştirme

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram’da kullanıcılan biyografi alanında 150 karaktere kadar paylaşım yapabiliyor. Böylece kullanıcılar biyografi alanında dilediği yazı ve sözü paylaşabiliyor.

Instagram sosyal medya uygulamasında kullanıcılar profillerinin biyografi alanlarını özelleştirebiliyor. En çok tercih edilen özelliklerden birisi de yazı tipi değiştirme yaparak paylaşılan yazıların şekilli görünmesidir. Yazı stilleri sayesinde biyografi bölümünde paylaşılanlar daha dikkat çekici ve güzel görünüme kavuşuyor.

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi www.sosyaltrendler.com web sitemizin biyografi alanına yazmış olduğumuz 7 farklı instagram yazı tipi bulunuyor. Peki biz bunu nasıl yaptık?

  • Öncelikle şekilli nick yazma araçlarından faydalanarak Instagram biyografi alanına eklemek istediğiniz yazıyı şekilli olarak elde etmelisiniz.
  • Instagram yazı stili değiştirme işlemi yapmak için profilinize girdikten sonra “Profili Düzenle” dedikten sonra “Biyografi” alanına şekilli yazıyı yapıştırmalısınız.
  • Biyografi alanında paylaşacağınız yazı 150 karakterden fazla olmamalı. En fazla 150 karakter yazı paylaşılabilmektedir.

Şekilli nick veya söz yazabilmeniz için araçları aşağıda paylaştık. Yazı tipi değiştirme işlemi ile dilediğiniz aracı kullanarak nick veya sözü istediğiniz yazı tipinde ayarlayarak biyografinize ekleyebilirsiniz.

Instagram bio yazı tipi olarak şekilli nick araçları kullanılmaktadır. Bu araçlara yazmış olduğunuz nickler veya sözler şekilli olarak çıkmaktadır. Şekilli çıkan yazıları ise kopya/yapıştır işlemi ile biyografi alanına ekleyebilirsiniz. Böylelikle profiliniz daha havalı ve ilgi çekici görünecektir.

İlginizi Çekebilir: Instagram Güzel Yorumlar

Instagram Yazı Stilleri

Instagram yazı stilleri olarak kullanılan bir çok farklı font kullanılmaktadır. Yazı tipi değişikliği ile bir yazı onlarca farklı fontta ortaya çıkabiliyor. Bunun için işimizi rahatlatan şekilli yazı yazma araçları kullanılmaktadır. Şekilli yazı yazma araçlarına bir yazı yazıldığı zaman bu yazı farklı yazı tiplerinde listelenir. Bu listeden beğenilen yazı kopyalanarak bio alanına eklenir.

Instagram yazı tipi değişikliği için kullanabileceğiniz web siteler;

  • https://coolsymbol.com/cool-fancy-text-generator.html
  • https://www.fontgeneratorguru.com/
  • https://fancytextfonts.com/

Yukarıda paylaşılan üç siteyi de Instagram biyografi yazı stili değiştirme için kullanabilirsiniz.

Biyografi Alanında Kullanabileceğiniz Semboller

★ ☆ ✡ ✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ⁂ ⁎ ⁑ ✢ ✣ ✤ ✥ ✱ ✲ ✳ ✴ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✻ ✼ ✽ ✾ ✿ ❀ ❁ ❂ ❃ ❇ ❈ ❉ ❊ ❋ ❄ ❆ ❅ ⋆ ≛ ᕯ ✲ ࿏ ꙰ ۞ ⭒ ⍟ ⭐ ? ? ? ✨ ? ☮ ☸ ♈ ♉ ☪ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ☤ ☥ ☧ ☨ ☩ ☫ ☬ ☭ ☯ ☽ ☾ ✙ ✚ ✛ ✜ ✝ ✞ ✟ † ⊹ ‡ ♁ ♆ ❖ ♅ ✠ ✡ ✢ 卍 卐 〷 ☠ ☢ ☣ ☦♥ ♡ ❥ ❣ ❦ ❧ დ ღ ۵ ლ ও ლ ❤️️ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ❣️ ? ? ♀ ♂ ☹ ☺ ☻ ☿ 〠 ヅ ツ ㋡ 웃 유 ü Ü ت シ ッ ㋛ ꑇ ꐦ ꐠ ꐡ ꐕ ꌇ ꌈ ꉕ ꈋ ꈌ ꆛ ꆜ ꃼ ☠ ☃ 〲 〴 ϡ ﭢ ⍢ ⍣ ⍤ ⍥ ⍨ ⍩ ὃ ὕ ὣ Ѷ Ӫ ӫ ⚣ ⚤ ⚥ ⚦ ⚧ ⚨ ⚢

Kaynak: HABER MERKEZİ