Aqua Dolphin Hakkında Bilgiler

Devasa kaydıraklarında aksiyonun doruklarını yaşayabiliyorsunuz. Aqua Dolphin Su Parkı, en küçüğünden en yaşlı kesime kadar uyumlu oyun alanları ile meşhurdur. Çok uzun su borularına girdiğinizde sanki kendinizi bilim kurgu filmlerinde gibi hissediyorsunuz. Avrupa yakasında oturanlar için biraz uzak kalıyor olsa’da bence bir numaralı Su Parkıdır. En güzel yanı havuzunun yanı sıra su parkında bulunan büyük su tünellerine arkadaşlarınızla beraber pervasızca atlayıp suya düşmek oluyor. Birbirinden farklı eğlenebileceğiniz aletler var.

İçindeki Su Kaydırakları ve Alanlar

  • Kamikaze
  • Mavi ve Siyah Anakonda
  • Yeni Roket
  • Multi Slide
  • Anakonda
  • Tsunami
  • Space Hole
  • Kamikaze
  • Yeni King Kobra

Toplamda 9 çeşitli oyun alanından oluşan Aqua Dolphin, hafta sonu ve yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Özellikle Kamikaze ve Anakonda’ya kesinlikle binin. Bir şişme simit alıp Kamikazenin başından kendinizi salıp yüksek hızla suya çakılmak kadar keyifli bir olay yok. En heyecan verici kaydırağı ise kesinlikle aynı anda çok kişinin kullandığı Multi Slide. Kendinizi bilim kurgu filmlerinde hissetmek istiyorsanız Space Hole kaydırağını’da deneyebilirsiniz.

Aqua Dolphin Nerede ?

Bahçeşehir’de bulunan Aqua Dolphin, Onur Güvener Caddesinde yer alıyor. Aşağıdaki resimden tam olarak konumuna bakabilir ve rahatlıkla güzergahınızı ayarlayabilirsiniz.

Aqua Dolphin Giriş Ücretleri 2019

Giriş ücreti iki şekilde kesiliyor. Biri günü birlik giriş için biri’de sezonluk giriş içindir. Kampanyalara ve tarifelere aşağıdaki tablomuzda yer veriyoruz.

Günü Birlik Giriş Ücretleri

Kitle Hafta İçi Hafta Sonu
Erkek 55 TL 55 TL
Kadın 45 TL 45 TL
5 – 12 Yaş 30 TL 30 TL
0 – 4 Yaş Ücretsiz Ücretsiz

Bu fiyatlar doların yada enflasyonun azalıp artışıyla değişkenlik göstermektedir. Lakin sürekli güncel tutulacaktır ve şu anda en güncel 2019 verileridir.

Sezonluk Tarifeler

Tarife Fiyat
Erkek 720 TL
Kadın 360 TL
Çift 720 TL

Sezonluk fiyatlar’da yukarıdaki tablodadır. Bence bu kadar güzel bir hizmetin sunulduğu yerde fiyatlar normaldir. Mutlaka ailenizle en azından günü birlik ziyaret edin. Özellikle İstanbul sakinleri için kaçırmamanız gereken üst düzey Su Parkı olan Aqua Dolphin, sizleri bekliyor.

Kaynak: Haber merkezi