Ünlü sunucu Müge Anlı'nın programında, izleyenleri şaşırtan olaylar yaşandı. Bursa'da meydana gelen üzücü olayın kurbanı olan Nevrigül Alan'ın korkunç ölümü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" şeklinde şaşırtıcı bir ifade kullanmıştı. Nazmiye'nin, programın güvenlik görevlilerinden biri olan Yılmaz'a Instagram üzerinden mesaj gönderdiği iddiası, dikkatleri çekti.640xauto-74-6537b3c141cc6

Müge Anlı, bu bilgiyi öğrendiğinde oldukça şaşırdı. Programda Nazmiye'nin, güvenlik görevlisine "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" şeklinde mesaj attığını açıkladı. Bu olay, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Olayın temelinde, 2 Eylül Cumartesi günü Bursa Gemlik'te kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın trajik ölümü yatıyor. Kayboluşunun ardından 47 gün boyunca aranan Nevrigül, 18 Ekim Çarşamba günü ağaçta asılı halde bulundu. Cenazesine, en son telefonla görüştüğü iddia edilen erkek arkadaşı D. A.'nın işaret ettiği bir zeytinlik alanda ulaşıldı. Nevrigül Alan'ın ölümü, cinayet şüphesi taşıyor ve intihar süsü verilmiş olabileceği düşünülüyor. Bu olayın aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

1652269-dayanamadi-guvenlik-gorevlisine-yazan-nazmiye-ye-sert-cikti-6537b3a74169c

Editör: Berfe KURT