Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig A Grubunda Kafkasspor iki hafta sonra galip geldi. Ancak teknik ekip ile yolların ayrılması şaşkınlık yaptı. Sanı-rım şuan takımın başında eski kaptan Altyapı Hocası Aydın Ungan olacak. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Kurtuluşspor deplasmanda Dikkaldırım-spor’u 5-0 yenerek yoluna Lig 5’ncisi olarak devam etti. K.Güvenspor ise evinde sezonun en kötü performansını sergileyince Burgazspor’a 4-1 kaybederek sevenlerini üzdü.

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig A Grubunda Kafkasspor iki hafta sonra galip geldi. Ancak teknik ekip ile yolların ayrılması şaşkınlık yaptı. Sanı-rım şuan takımın başında eski kaptan Altyapı Hocası Aydın Ungan olacak. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Kurtuluşspor deplasmanda Dikkaldırım-spor’u 5-0 yenerek yoluna Lig 5’ncisi olarak devam etti.  K.Güvenspor ise evinde sezonun en kötü performansını sergileyince Burgazspor’a 4-1 kaybederek sevenlerini üzdü.

B Grubunda hafta sonu ve hafta içi olmak üzere ikişer maç oynandı. Önce hafta sonuna göz atalım.

Yenicespor Bursa’da son dakikalarda bulduğu golle 1 puanı aldı. Ancak bu 1 puandan daha da önemlisi rakibi Fethiye İdmanyurdu’na yenilmemek oldu. Gençlergücü’de deplasmanda 1 puan aldı. Orhanelispor ile 2-2 kaldılar. İnegölspor’da berabere kalan ekiplerimizden. Bordo-Beyazlılar İnegöl’de Ertuğrulgazi Meskenspor ile 2-2 kaldı. Kocatepespor lider Gemlikspor ile Gemlik’te karşılaştı. Maçı ekibimiz 5-0 kaybetti.

Çarşamba günü oynanan müsabakalarda ise Yenicespor evinde Yavuzselimspor’u 4-1 yenerek yoluna emin adımlarla devam etti. Gençlergücü’de İnegöl’de Akçalarspor’u 1-0 yenerek önemli Gemlikspor maçı öncesi moral buldu. Ayrıca İnegöl-spor ile Kocatepespor derbi maçı vardı. Maçı 6-2 İnegölspor kazandı.

Bu Haftayla İlgili Görüşler;

A Grubunda yine derbi heyecanı yaşanacak. Hocası ile yollarını ayıran Kafkasspor için önemli bir maç. Futbolcular farklı bir hava ile maça çıkacaktır. K.Güvenspor ise 3 haftadır kazanamıyor. Bordo-Mavililer üst sıraları hedefliyorsa bu maçı kaybetmemeli. Kafkasspor favori ancak İnegöl’de- ki tüm derbiler ayrı bir havada geçer. Ne diyelim, hak eden kazansın. Kurtuluşspor evinde galibiyeti olmayan Karacabey Gençler Birliği ile oynayacak. Kurtuluşspor’da sürpriz yaşamak istemeyecektir.

B Grubundaki takımlar için zorlu ve önemli bir hafta yaşayacağız. Yenicespor, Orhanelispor’a konuk olacak. Zor bir maç olacaktır. Gençlergücü lider Gemlikspor’a gidecek. Kazanması halinde önemli 3 puan elde etmiş olur. İnegölspor evinde puandaşı Bağlarbaşıspor ile zorlu puan mücadele verecek. Kocatepespor ilk yarının en önemli maçına çıkacak. Bir üst sırada bulunan Gürsu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Anılarla Futbol;

90’lı yılların başı. İnegölspor genç takımında hızlı, etkili bir forvet oyuncusu İnegöl’deki diğer genç takımlara çok gol atmaktadır. Başka bir amatör takım yönetici bu oyuncuyu pek beğenmez.

-“Bu çocuk topçu falan olamaz…”

Aradan belirli bir zaman geçer. Bu sefer İnegöl-spor genç takımının başka bir topçusu konuşulur. Tecrübeli yönetici o oyuncuyu da pek beğenmemektedir.

“İdare eder, çok iyi değil…”

Çok kısa süre sonra forvet oyuncusu 1. Lig takımlarında ve  2. Lig takımlarında top koşturur. Diğer oyuncu mu? Başta Türkiye’nin en büyük iki kulübünde olmak üzere yaklaşık 15 yıl Süper Ligde oynar.

Bunun üzere bu muhabbeti bilen başka amatör oyuncu konuyu söyle noktalar.

“Şu bizim yönetici bir kere beni eleştirmedi. Bir kere bana sallasa kesin topçu olurdum!...”