Birkaç yıl önce bir şaklaban Twitter (x) üzerinden Fethi Vacip çakma ismiyle deli saçması iddiaları gündeme getirerek büyük bir kaosa neden olmuştu.

Birkaç yıl önce bir şaklaban Twitter (x) üzerinden Fethi Vacip çakma ismiyle deli saçması iddiaları gündeme getirerek büyük bir kaosa neden olmuştu. İnegöllü siyasetçiler ve işadamlarıyla ilgili iğrenç bel altı iddiaları ile gündeme gelen bu kişi, bir çok yuvayı dağıtabilecek aşağılık  suçlamalar yapmıştı.
Öylesine derin yaralar açıldı ki bu olayın üstünün kapanması noktasında haklı haksız bir çok insan gözaltına alındı. Bu olay kısacası İnegöl’e çok zarar verdi. Bir çok insana çamur at izi kalsın politikası uygulandı.
İlçede aylarca arkadaş grupları içinde köstebek arandı. Milleti paronayak yapan Fethi Vacip olayı yakın bir zamanda gerçekleştiği için hatırlamışsınızdır diye umut ediyorum.
Aynı dönemlerde ülke siyasetini karıştıran bir isim daha vardı. Yine aynı platform üzerinden  Fuat Avni çakma ismiyle ortaya çıkan bir zat, ülkeyi kaosa sürükleyecek yüzlerce iddia ortaya attı.
Mert ve delikanlı insan, kimliğini saklamadan çıkar ortaya, herkesin yüzüne baka baka söyler. Varsa kanunsuz bir durum gider savcılığa suç duyurusunda bulunur. Ama nerede bu insanlarda bu yürek?
Neden bunu diyorum, çünkü yeni bir şaklaban daha ortaya çıktı. Bir firmanın ismini kullanarak ortaya çıkan bu şaklaban, deli saçması iddialar ile İnegöl’ün göbeğine bir bomba bırakma telaşında.
Bir çok insanı zan altına bırakacak korkunç iddialar var. Buradan reklamını yapmamak ve bu kişiye prim vermemek adına açtığı çakma sayfasının ismini vermiyorum.
Ancak er geç bu kişinin tespit edilip, İnegöl’de kaos yaratmak, halkı galeyana getirmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, ticarete zarar vermek gibi suçlamalar ile hakim karşısına çıkarılması en büyük temennim olacaktır.
Kimsin sen kardeşim?, kime neye hizmet ediyorsun? Neden kendini gizliyorsun? Bu kadar cesursan söylediklerinde kendini niye ifşa etmiyorsun? Bu kadar suç varsa biraz dürüstsen buna niye seyirci kalıyorsun? Neden suç duyurusunda bulunmuyorsun?
İnsanların ailelerine kadar bilgi verip ahlaksızca şeyler yapmaya utanmıyor musun? Bir gün tespit edildiğinde ellerin kelepçelendiğinde seni çekecek gazetecilere ne söyleyeceksin merak ediyorum.
Değerli dostlar, sizlerden ricam böylesine insanlara prim vermemeniz. Ben iddiaların doğru ya da yanlışlığı üzerine hüküm verecek biri değilim. Ancak bu tür ahlaksızca yapılan taktikleri kabullenemiyorum. Ve bu tür yapıda ki insanların içimizde olmasına çok üzülüyorum.
Saygılarımla…